ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ -VIDEO

amea argosΜε επιτυχία στέφθηκε το ετήσιο τριήμερο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι που διοργάνωσε το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Καλύμνου στο ΑΡΓΟΣ , ενόψει και της παγκόσμιας ημέρας για τα Αμεα (3 Δεκεμβρίου), με τον κόσμο- παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες- να είναι αρκετα ικανοποιητικός που συγκεντρώθηκε και τις τρεις ημέρες διάρκειας του(1,2 &3 Δεκεμβρίου).

Κατά το τριήμερο (αλλά και τις καθημερινές)του Χριστουγεννιάτικου Παζαριού, όσοι τίμησαν με την παρουσία τους το σύγχρονο κτίριο του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ, είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν (αλλά και να προμηθευτούν) από κοντά την πολύπλευρη δραστηριότητα των παιδιών με ειδικές ικανότητες , μέσα από τα δημιουργήματα τους , αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια από το ΔΣ και το υπαλληλικό προσωπικό , με κυρίαρχη ψυχή τον πρόεδρο του Κέντρου κ. Φίλιππο Ολυμπίτη.
 

 
Μερικά από τα κυρία χαρακτηριστικά του Χριστουγεννιάτικου Παζαριού του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ στο ΑΡΓΟΣ ήταν:
(1) Η αθρωα συμμετοχή του κόσμου που συνέβαλε στην οικονομική ενίσχυση του εργου του Κέντρου.
(2) Η διανθιση του Τριημέρου με προσφορές κοινωνικής αλληλεγγύης ,όπως (α)η προσφορά της οικογένειας του Μάγκου Θεοφίλη για μια ακόμη φορά σε μικρούς και μεγάλους την ευκαιρία να ιππεύσουν δωρεάν τρία από τα άλογα τους στον αύλιο χώρου του Κέντρου στο Άργος, το Σάββατο 1/12/2012 από τις 10:00π.μ. έως τις 15:00μ.μ., ημέρα έναρξης του παζαριού μας.(β) Η ευγενική χορηγία του HONDOS CENTER Καλύμνου , όπου συγκέντρωσε 21 κιβώτια ειδών πρώτης ανάγκης κάλυψης αναγκών των παιδιών , αλλά και προσωπικά δώρα της επιχείρησης στα μέλη του Κέντρου.
(3) Η «διαπαραταξιακη» παρουσία του πολιτικού κόσμου του νησιού μας , όπου σύσσωμη συνέδραμε και αυτήν με την σειρά της «επί της πράξης», το καθημερινό οικονομικό αγώνα, των ανθρώπων του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ.
(4) Η σπουδαία και ποιοτική πρώτιστα, εργασίες - δημιουργήματα των παιδιών, απόλυτα συνηφασμενες με το κλίμα των ημερών , υπο την εποπτεία του ακούραστου εκπαιδευτικού προσωπικού, κυριολεκτικά «έκλεψαν την παράσταση»!!!