ΤΟ «ΤΑΞΙΔΙ ΟΜΟΡΦΙΑΣ» ΤΟΥ HONDOS CENTER Καλύμνου ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

hondos centerΣτην παράδοση 21 κιβωτίων με είδη πρώτης ανάγκης παρέδωσε στα μέλη του ΔΣ του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ , το HONDOS CENTER Καλύμνου, υλοποιώντας με αυτό τον τρόπο, την κοινωνική του προσφορά όπως είχε δημοσιοποιηθεί προσφάτως, με σχετικό κάλεσμα.

Όπως διαφαίνεται όμως το «ΤΑΞΙΔΙ ΟΜΟΡΦΙΑΣ»του HONDOSCENTERτου νησιού μας θα έχει και συνέχεια αφού η προσπάθεια συγκέντρωσης προϊόντων πρώτης ανάγκης συνεχίζεται εως και 31 Δεκεμβρίου.
 
 
Συγκεκριμένα και στα πλαίσια του τριήμερου Χριστουγεννιάτικου Παζαριού που διοργάνωσε το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ (1,2&3/12) με επίκεντρο την Παγκόσμια Ημέρα ΑΜΕΑ (3Δεκεμβριου),παραδόθηκαν στο ΚΕΝΤΡΟ 21 κιβώτια με είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά του Κέντρου και τις οικογένειες τους, Make up artist μαζί με όλο το εξειδικευμένο προσωπικό του HONDOS CENTER Καλύμνου έδωσαν με χαρά το παρόν, προσφέροντας δωρεάν χριστουγεννιάτικο face painting στους δεκάδες μικρούς φίλους ενώ μοιράστηκαν δωράκια έκπληξη σε όλα τα παιδιά του Κέντρου.
Επίσης, για αυτήν την γενικότερη του κοινωνικού χαραχτήρα δράση του HONDOSCENTERΚαλύμνου, εκδόθηκε και σχετική ευχαριστήρια επιστολή προς τους πελάτες του ,για την προφορά τους.
Η σχετική ευχαριστήρια επιστολή του HONDOSCENTERΚαλύμνου, έχει ως εξής:
«Το κατάστημα HONDOSCENTERΚαλύμνου (Βαγιανος Εμπορική Α.Ε)θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους πελάτες του για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα αναφορικά με την ενίσχυση με είδη πρώτης ανάγκης του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες «ο Άγιος Παντελεημων»!
Μέσα σε λιγότερο από 21 ημέρες συγκεντρώσαμε 21 κιβώτια με είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά του Κέντρου και τις οικογένειες τους.
Τα προϊόντα παραδόθηκαν Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στα πλαίσια του BAZZAR που διοργανώθηκε στο απίστευτης ομορφιάς και υποδομής κτίριο Κέντρου στο Αργος.
Makeupartistμαζί με όλο το εξειδικευμένο προσωπικό του HONDOSCENTERΚαλύμνου έδωσαν με χαρά το παρόν, προσφέροντας δωρεάν χριστουγεννιάτικο facepaintingστους δεκάδες μικρούς φίλους ενώ μοιράστηκαν δωράκια έκπληξη σε όλα τα παιδιά του Κέντρου.
Η προσπάθεια συγκέντρωσης προϊόντων πρώτης ανάγκης συνεχίζεται εως και 31 Δεκεμβρίου .
Ευχαριστούμε όλους εσάς για την ανταπόκριση !
Το HONDOSCENTERΚαλύμνου και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες «ο Άγιος Παντελεημων» φωνάζουν δυνατά :ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ & ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ σε ένα ξεχωριστό ταξίδι ομορφιάς»
 
Με εκτίμηση εκ της διευθύνσεως