Απαλλαγή από τέλη ταξινόμησης και τέλη κυκλοφορίας οχημάτων σε ΑμεΑ (ΚΥΑ) http://www.noesi.gr/

Νέο! Κατόπιν σχετικού της Ε.Ο.Δ.Α.Φ. (Εθνικής Ομοσπονδίας για τα Δικαιώματα Ατόμων Αυτιστικού Φάσματος) για την απαλλαγή από τέλη κυκλοφορίας των οικογενειών με μέλη στο αυτιστικό φάσμα, σύμφωνα με το νέο πίνακα πιστοποίησης αναπηρίας – μόνιμες αναπηρίες (βλ. Λίστα 43 μόνιμων και μη αναστρέψιμων παθήσεων) εστάλει από το Υπουργείο Οικονομικών τμήμα Ειδικών Φορολογιών η συνημμένη απάντηση προς διευκρίνιση για τις οικογένειες μελών στο Α.Φ. Δείτε τα συνημμένα αρχεία.

Δημοσιεύουμε την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που καθορίζει τη διαδικασία ιατρικής εξέτασης ατόμων με αναπηρίες για τη χορήγηση της απαλλαγής από το τέλος ταξινόμησης και τα τέλη κυκλοφορίας οχημάτων βάσει του άρθρου 16 παράγραφος 1 του Ν. 1798/88 (ΦΕΚ 166/Α') με βάση ιατρικές γνωματεύσεις των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.) του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ. Δημοσιεύτηκε στις 23/10/2013. Δείτε τα συνημμένα αρχεία.

 

Συνημμένα αρχεία: 

- See more at: http://www.noesi.gr/book/apallagi-teli-taxinomisis-kai-teli-kykloforias-ohimaton-se-amea-kya#sthash.QjsAA14f.dpuf

 

πηγή:http://www.noesi.gr/