Σε εξέλιξη βρίσκεται το Πασχαλινό Μπαζάρ (βίντεο)

amea argosΣε εξέλιξη βρίσκεται το  Πασχαλινό Μπαζαρ με δημιουργίες των παιδιών του ΚΔΑΠ –ΑΜΕΑ, ( Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων Με Αναπηρίες) του Σωματείου Γονέων & Κηδεμόνων & Φίλων «Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ», στο Άργος .

Μπαζαρ το οποίο θα διαρκέσει έως και την ΜεγαληΤεταρτη (09.00- 14.00μ.μ.) , στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλει το ΚΔΑΠ, για την κοινωνική ενσωμάτωση ,αποδοχή και διασφάλιση του δικαιώματος ίσης συμμετοχής των ατόμων με αναπηρία στην κοινωνία, σε μια εβδομαδιαία ανοικτή εκδήλωση στις κτιριακές του εγκαταστάσεις, στο Άργος.

Καθ'ολη την διάρκεια του Πασχαλινού Μπαζαρ ( 2-11Απριλιου), θα μπορεί όποιος το επιθυμεί , να επισκεφτεί το κέντρο , να γνωρίσει από κοντά όλο το ανθρώπινο δυναμικό  του χώρου, να μάθει για το έργο και να συνδράμει οικονομικά –εφόσον το επιθυμεί-, αγοράζοντας κάτι από τα προϊόντα δημιουργίες των εργαστηρίων του Κέντρου.

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα για παραγγελίες , έτσι ώστε τα παιδιά να κατασκευάσουν την λαμπάδα που ο καθένας επιθυμεί.

Με   αφορμή το Πασχαλινό Μπαζαρ  η οικογένεια του κου Μάγκου Θεοφίλη πρόσφερε για μια ακόμη φορά Σάββατο του Λαζάρου δυο άλογα στον αύλιο χώρο του Κέντρου από τις 10:30π.μ. ως τις 16:00μ.μ. ενώ η ανάβαση στα άλογα ήταν δωρεάν. Επίσης, την ίδια ημέρα Σάββατο έγινε και η κλήρωση για δυο αρνιά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ