Επίσκεψη της Δημάρχου του Darwin Κατρίνα Φογκ Λιμ. και του Προέδρου Επιτροπής Αδελφοποίησης Darwin & Καλύμνου Τόνυ Μιαούδη.

Την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου με μεγάλη χαρά ο Πρόεδρος του Σωματείου Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ «Άγιος Παντελεήμων» και το προσωπικό υποδέχτηκαν  στις εγκαταστάσεις του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, την Δήμαρχο  του Ντάργουιν Κατρίνα Φόγκ Λιμ.  συνοδευόμενη από την αδελφή της,  και τον Πρόεδρο Επιτροπής Αδελφοποίησης  Νταργουιν και Καλύμνου Τόνυ Μιαούδη.

Κατά το καλωσόρισμα ο κος Ολυμπίτης εξέφρασε  τις ευχαριστίες του για την άψογη υποδοχή και φιλοξενία που είχε κατά την επίσκεψη του στο Νταργουιν τόσο από την ίδια την Δήμαρχο όσο και από τον κο Μιαούδη.  Στη συνέχεια πρόσφερε από ένα αναμνηστικό δώρο από το εργαστήριο υφαντικής.

Ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους εκπαίδευσης και απασχόλησης των παιδιών μας, όπου και εξέφρασε τον θαυμασμό της  για το έργο μας  και για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στα παιδιά και τις οικογένειες τους.

DSCF3242DSCF3239DSCF3232Αποχώρησε με τις καλύτερες εντυπώσεις από το Κέντρο λέγοντας μας, πως δεν περίμενε τέτοια δομή να υπάρχει στο νησί της Καλύμνου. DSCF3249