Υποψηφιότητα για τα Βραβεία Μαζί για το Παιδί 2013

 προεδρος  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητέ κύριε Ολυμπίτη Φίλιππε,

Ο Πρόεδρος, Ομότιμος Καθηγητής, Χρήστος Μπαρτσόκας και το Δ.Σ. της Ένωσης Μαζί για το Παιδί θα ήθελαν να σας εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους για το σημαντικό εθελοντικό κοινωνικό έργο που προσφέρετε στα παιδιά με ανάγκη εδώ και τόσα χρόνια στην Κάλυμνο. Όπως ενδεχομένως να γνωρίζετε η Ένωση Μαζί για το Παιδί έχει θεσπίσει από το 2010 το θεσμό των Βραβείων Μαζί για το Παιδί «Έργο Ζωής» και «Μάθημα Ζωής» με σκοπό να επιβραβεύει τις προσπάθειες ανθρώπων όπως εσείς, που προσφέρουν διαχρονικά σημαντικό εθελοντικό κοινωνικό έργο.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ΔΣ της Ένωσης σας έχει επιλέξει να τιμηθείτε φέτος με το Βραβείο «Έργο Ζωής» στα Βραβεία μας που θα πραγματοποιηθούν τη Δεύτερα 8 Απριλίου και ώρα 18.00μ.μ. στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής στην Αθήνα. Το βραβείο θα σας απονείμει η ακαδημαϊκός Ελένη Γλύκατζη  Αρβελέρ και την εκδήλωση θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη.

Αναμένοντας την απάντησή σας το συντομότερο δυνατόν, σας μεταβιβάζω τα θερμά συγχαρητήρια όλων μας και εύχομαι να σας δούμε από κοντά.

Με εκτίμηση

Μαρία Χατζηνικολάκη

 

Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Ανάπτυξης

Ένωση Μαζί για το Παιδί

Αγίου Θωμά 14, Αθήνα 115 27

Τηλ. 210 7782281 Φαξ. 210 7482664

Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Web. www.mazigiatopaidi.gr